dijous, 2 de juliol del 2009

Primeres fotos del camp!


Us informàvem fa un parell de dies que els nois i noies del camp de Torelló estaven treballant de valent. Doncs avui ja podeu comprovar vosaltres mateixos! A les seves cares podeu veure l'esforç i la motivació!

De fet, han començat tan fort que en el primer dia de feina van avançar...el treball plantejat per fer en dos dies!!! Potser estaven motivats i motivades per poder repetir un bany al riu com el que també podeu veure a les fotos! Un premi just a l'esforç, no?

10 comentaris:

  1. Fantástic!! Quina enveja que feu!
    "Darrera l'esforç s'amaga una gran oportunitat"

    ResponElimina
  2. Bona tarda, ens ha fet molta il.lusió saber de vosaltres i veure com heu disfrutat de l'aigua, ja que aquests dies està fent molta calor. Ànims i fins la propera. Una ABRAÇADA per l'ANDREA I PATRICIA.
    Conxi i Lola

    ResponElimina
  3. hola nois desitjo que deixeu el camp i el rio ven net que no es digui que sou uns pixa-pins.encara que porteo un dia de aventatge la foto ja quda una mica desfasada, que no teniu mes o que?.
    petons una de les 24 mares.

    ResponElimina
  4. hola nois: anim dexeu el camp i el rio ven net que no es digui que sou uns pixa-pins. ja se que que varau guanyar un dia, pero las fotos ja estan una mica desfasades, que no tenio mes o que? petons de part de una de las 24 mares. MªCarmen......

    ResponElimina
  5. Anims monitors, que només falta una setmana. Ens agradaria que pengèssiu més fotos dels nois i noies. Gràcies.
    Victoria

    ResponElimina
  6. M´agradaria que pengèssiu més fotos on es puguin veure tots els nois-es delcamp, ja que ho miro cada dia i sempre estan les mateixes fotos.Ja ha passat una setmana i suposo que haureu fet moltes més coses.
    Ànim i endavant!!!
    Mercedes.

    ResponElimina
  7. Hola en Bernat pregunta si pot veure més fotos de les activitats què esteu fent, té ganes de veure a la seva germana. Esperem que no sigui veritat que el menjar és escàs ja que per un bon treball cal una bona alimentació-
    ÀNIMS I UNA ABRAÇADA D'EN BERNAT PER A DUES XICOTES....

    ResponElimina
  8. Hola!
    Ben aviat tindreu més fotos i notícies des de Torelló! De totes maneres, tal i com indica el blog, cal signar els missatges per poder-nos posar en contacte amb vosaltres si hi hagués algun neguit especial. A partir d'ara, els missatges no signats no es publicaran. Moltes gràcies!

    ResponElimina
  9. HOLA SOC EN BERNATTTTTTTTTTTT JA S'ESTA ACABANT.
    APROFITEU ELS DIES QUE QUEDAN. JO VUI QUE FEU MOLTES AMIGUES I AMICS. PETONETSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS PER LA MEVA GERMANA I PER LA MEVA AMIGA.

    BERNAT PROS

    ResponElimina
  10. Holaa! soy PAULA , la hermana de patri.
    te hecho de menos y ya este sabado te tengo en casita ejejeje.
    me alegro que te lo estes pasando bien
    mañana hago una fiesta en el esplai
    que te cuides mucho
    besitos para ti y para andrea

    de tu familia

    ResponElimina

Aquest blog té la finalitat de donar a conèixer la tanda, tant prèviament com en el seu dia a dia. Participa i deixa els teus comentaris! Recorda signar el missatge amb el teu nom!